Amb Jordi Sebastià visitant les obres de la depurada de Moncofa

L’eurodiputat Jordi Sebastià (Compromís-Primavera Europea), ha visitat, juntament amb el regidor de Compromís a Moncofa, Josep Canós i els candidats a les eleccions autonòmiques per les Comarques de Castelló, Mònica Àlvaro i Carles Mulet, les obres que s’estan realitzant en aquesta localitat, per conèixer de primera mà, l’estat en el qual es troba el projecte de mega-depuradora que s’està realitzant en aquest municipi coster.

Sebastià, ha aprofitat la visita per reunir-se així mateix, amb l’associació de veïns La Torre, que en recents dates ha fet arribar la seva denúncia d’abocaments incontrolats al mar, a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, mostrant la seva total solidaritat i comprometent-se a realitzar seguiment de la petició, perquè les autoritats comunitàries la tinguin en compte com una de les seves prioritats.
Per finalitzar l’eurodiputat de Primavera Europea ha denunciat, “el retard de més de 5 anys en aquesta infraestructura, pensada per a una població de 170.000 habitants, mostra les vergonyes de l’administracions local i autonòmica, que veien en l’urbanisme salvatge l’única manera de generar ocupació i riquesa, quan el que realment ha aconseguit, ha estat un atac al territori, que, d’altra banda, ha convertit aquest poble de la Plana Baixa en paradigma d’una agressió mediambiental sense precedents, amb abocaments incontrolats inclosos, per la qual cosa tant el Govern Central, com les autoritats europees, haurien de valorar la veritable gravetat d’aquest assumpte”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *