Mònica Àlvaro demana màxima transparència respecte als acords amb Raynair per a l’aeroport de Castelló.

fotocompromísLa candidata autonòmica de Compromís per les comarques de Castelló, Mònica Alvaro, ha valorat avui l’anunci dels possibles vols a partir de l’estiu des de l’aeroport de Castelló amb la companyia de baix cost “Raynair” amb dos ciutats angleses.

         Segons Alvaro “ la noticia en si mateix, de que per fi es puga parlar de donar ús a una infraestructura tant polèmica com aquesta, hauria de ser entesa com a una bona noticia; deixar de ser l’emblema en tot l’estat del balafiament, i que si almenys està fet, que s’use. Des del principi hem qüestionat aquesta infraestructura, la seua ubicació arbitrària, el malbaratament absurd de recursos que ha suposat des del principi en salaris, esdeveniments, publicitat innecessària, contractacions de familiars..etc. Però algun ús se li havia de donar després de fer eixa inversió de diners públic, perquè  fins i tot tancat, suposa una pèrdua de diners públics constant”.

         En eixe sentit, la candidata de Compromís, ha demanat que aquest anunci no siga una simple estratègia electoralista com la inauguració en fals fa ara quatre anys, i s’explique realment què hi ha darrere d’aquest anunci “ de segur a molta gent l’anunci li ha agradat, no perquè estiga pensant en que vinguen anglesos a Castelló solament, sinó per poder viatjar els d’ací a Anglaterra a baix preu, però tots sabem que precisament esta companyia ha estat sempre envoltada de polèmica, i que les condicions que exigeix per operar des de certs aeroports menuts acaben sent lleonines, amb exigències, privilegis i imposicions grandíssimes, per això, la ciutadania ha de saber si realment darrere d’eixe anunci hi ha una nova sangria econòmica de les arques públiques, que a més de pagar les obres i la fanfàrria, li estan pagant a Lavalin per explotar l’aeroport, i no es descarta que s’acabe pagant també per este anunci”.

Per aixó, Alvaro ha demanat llum i taquígrafs als anuncis “ estem tots escaldats de tot el que té a vore amb l’aeroport, per això, és necessari que la ciutadania sàpiga que no és una nova presa de pèl de cara a eleccions, i no es jugue de nou amb la il.lusió; no estem criticant l’anunci, simplement, volem transparència i claredat”

 

Mònica Àlvaro pide máxima transparencia respecto a los acuerdos con Raynair para el aeropuerto de Castelló.


La candidata autonómica de Compromís por las comarcas de Castelló, Mònica Alvaro, ha valorado hoy el anuncio de los posibles vuelos a partir del verano desde el aeropuerto de Castelló con la compañía de bajo coste “Raynair” con dos ciudades inglesas.
Según Alvaro “ la noticía en si mismo, de que por fin se pueda hablar de dar uso a una infraestructura tan polémica como esta, tendría que ser entendida como una buena noticia; dejar de ser el emblema en todo el estado del despilfarro, y que si al menos está hecho, que se use. Desde el principio hemos cuestionado esta infraestructura, su ubicación arbitraria, el derroche absurdo de recursos que ha supuesto desde el principio en salarios, acontecimientos, publicidad innecesaria, contrataciones de familiares..etc. Pero algún uso se le tenía que dar después de hacer esa inversión de dinero público, porque incluso cerrado, supone una pérdida de dinero público constante”.
En ese sentido, la candidata de Compromís, ha pedido que este anuncio no sea una simple estrategia electoralista como la inauguración en falso hace ahora cuatro años, y se explique realmente qué hay detrás de este anuncio “seguramente a mucha gente el anuncio le ha gustado, no porque esté pensando en que vengan ingleses en Castelló solamente, sino para poder viajar los de aquí en Inglaterra a bajo precio, pero todos sabemos que precisamente esta compañía ha estado siempre rodeada de polémica, y que las condiciones que exige para operar desde ciertos aeropuertos pequeños acaban siendo leoninas, con exigencias, privilegios e imposiciones grandísimas, por eso, la ciudadanía tiene que saber si realmente detrás de ese anuncio hay una nueva sangría económica de las arcas públicas, que además de pagar las obras y la fanfarria, le están pagando a LAvalin por explotar el aeropuerto, y no se descarta que se acabo pagando también por este anuncio”.
Por eso, Alvaro ha pedido luz y taquígrafos a los anuncios “ estamos todos escaldados de todo lo que tiene que ver con el aeropuerto, por eso, es necesario que la ciudadanía sepa que no es una nueva tomadura de pelo de cara a elecciones, y no se juego de nuevo con la ilusión; no estamos criticando el anuncio, simplemente, queremos transparencia y claridad”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *