Mònica Àlvaro: Les taxes de copagament són una vergonya, i el nou govern les haurà d’eliminar ràpidament

careta_compromis

La candidata de Compromís diu que “acarnissar-se amb les persones més desvalgudes i que més necessitarien una major atenció social és d’una gran covardia La candidata de Compromís per Castelló a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, ha qualificat de “vergonyosa” la taxa de copagament que “el Consell del PP pretén cobrar a les persones  més desfavorides i q ue major necessitat tenen del suport de tota la societat” i ha  qualificat de “covardia” l’actuació “de l’actual govern valencià, tan dèbil quan es tracta  d’enfrontar-se amb els poderosos i els importants grups de pressió, però que s’envalentona amb les persones amb pocs recursos i que no poden ni defensar-se”.

Àlvaro ha mostrat “el suport de Compromís als recursos que estan presentant les persones afectades i les associacions que les representen per a fer front a aquesta  injusta taxa de pagament, uns recursos que desitgem que arriben a bon port des del  punt de vista judicial. De tota manera, tenim molt clar que el nou govern valencià de caire progressista que sorgirà de les eleccions de maig haurà de prendre la mesura d’abolir aquestes taxes i de buscar els recursos necessaris per al manteniment  d’aquests serveis en altres parts, i no justament en les persones més vulnerables i indefenses. I garantim que, si com esperem, la ciutadania ens dóna la seua confiança i  Compromís té un pes decisiu en aquest nou govern, aquesta abolició serà immediata”.

La candidata de Compromís, que du la regidoria de Serveis Socials en l’ajuntament de Vila-real, i que ja va posar en el seu dia a disposició de les persones afectades la documentació per a que pogueren recórrer, ha assegurat que “quan et trobes diàriament amb la problemàtica de tantes persones que ara s’han trobat damunt amb l’amenaça que aquesta taxa suposa per als seus ja migrats recursos, comprens perfectament la lògica de la seua reivindicació i la tremenda injustícia que representa aquesta taxa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *