Crònica de la compareixença de Juan Cotino en la Comissió d’Investigació de les residències de Savia

Aquest matí teníem l’última sessió de la Comissió d’Investigació sobre les adjudicacions de les residències del grup Savia. I tocava la compareixença del “capo dei capi”: Juan Cotino. Si quasi no hi ha cap trama de corrupció del PP a València que no passe per Cotino -com tots els camins que porten a Roma-, en el cas del cas de Savia encara és més flagrant, perquè és el nucli del que es va batejar com a “model Cotino”.

En aquesta última sessió hem vist Cotino menys prepotent i més esquiu del que és habitual. Vergonya? No, no pot ser, perquè d’això no en tenen. Potser por que algú per fil els podia preguntar obertament? Això ja té més números.

Cotino ha dit que ell no va beneficiar cap familiar que, si això, devia ser el seu germà, aquell que li va agafar el telèfon a Jordi Évole en el Salvados sobre l’accident del metro de València.

Parlant de familiars, no s’ha atrevit a qualificar de mentider el seu nebot, qui va confessar, juntament amb Enrique Ortiz, que va finançament el PP de manera il·legal. Ho ha negat tot, però no s’ha atrevit a dir que hi havia mentida. Sembla que això és pecat, però no col·laborar amb la justícia no tant.

I, mentrestant, Rafael Blasco des de la presó envia cartes en què diu que Cotino va “prostituir” (sic) el seu model de residències. Cotino, és clar, diu que ell d’això no en sap res (de les residències, clar). En el PP açò és ja un “sálvese quien pueda”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *