Posem en evidència el centralisme i el desconeixement de la realitat valenciana de Ciudadanos

Ciudadanos presenta una PNL sobre donació d’òrgans en la qual ni tans sols apareix la paraula “València”. En valencià, castellà o anglès, com vulguen. Ni una sola vegada.

Que no saben que els valencians som líders en donació d’òrgans? Que l’any passat vàrem tornar a marcar un rècord històric? Que l’Hospital de Castelló n’és capdavanter?

Les seues propostes només són d'”España, España, España” i es podrien presentar ací com es podrien presentar a Burgos, Segòvia o Morata de Tajuña. Cosa que és perfectament legítima, però que demostra que no coneixen la realitat del territori que representen i de la ciutadania que els paga perquè treballen per a ells.

I deien que eren la “renovación” i la “regeneración”. Per ara l’única “renovación” que han fet ha sigut destituir a la millor moda nordcoreana el seu Síndic a les Corts per denunciar una evidència: que els Pressupostos Generals de l’Estat ens discriminen als valencians i valencianes. Que sempre estem a la cua en inversions per càpita i que, sumat a estar també a la cua en finançament, fan una situació insostenible.

Ciudadanos va signar amb el PP una declaració institucional per reclamar un tracte just. Però la dignitat els va durar el que varen tardar els seus amos a alçar els telèfons des de Madrid o Barcelona (de premi una sucursal d’un partit català com és Ciudadanos fent ací anticatalanisme del més tronat, per altra banda) i cridar-los a l’ordre i a files.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *