El Ministeri de Foment no pot actuar d’esquenes a les demandes dels municipis en les obres de la V-30

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, ha presentat tres preguntes escrites sobre les mesures que el Consell ha pres per a garantir la mobilitat dels veïns i veïnes de Xirivella (Horta Sud) arran de les obres a la V-30. La iniciativa versa al voltant de la senyalització dels itineraris alternatius per a afavorir la descongestió, el reforçament del transport públic complementari que reduiria l’ús del vehicle privat i les possibles reunions de coordinació amb el Ministeri de Foment.

Les obres de connexió de l’A-3 amb la V-30 mitjançant un pas inferior que realitza el Ministeri de Foment suposen la interrupció al trànsit de la principal entrada de Xirivella durant més de mig any. L’alcalde de la ciutat, Ricard Barberà, ha reclamat “que es posen en marxa totes les mesures per a impedir el col·lapse de la rotonda al quilòmetre 0 de la CV-403” i alhora ha denunciat la manca de previsió del Ministeri de Foment.

Per la seua banda, Àlvaro ha manifestat que “el Ministeri de Foment no pot actuar d’esquenes a les demandes dels municipis i dels seus veïns i veïnes. Calen mesures de senyalització, reforçament dels serveis públics de transport i coordinació entre les institucions perquè aquesta obra no complique el dia a dia del poble de Xirivella”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *